domingo, 5 de febrero de 2012

HIPNOSIS PRENATAL EMBARASSADES BARCELONA

HIPNOSIS PRENATAL EMBARASSADES BARCELONA

Imagini's. Vostè està en treball de part. Se sent molt tranquil·la, serena; s'està adaptant gradualment a les contraccions que comencen a fer-se sentir en el seu cos. El seu treball de part és serè i vostè no sent cap classe de dolor i se sent curull d'alegria, sabent que dins de molt poc temps tindrà amb vostè al seu bebè.
Aquest tipus de part podria ser el seu. L'ús de la hipnoterapia aplicada al treball de part s'està tornant ràpidament popular a causa de la seva efectivitat. El que en un moment de la història va ser considerat com una espècia de ritual bizarro, ha incrementat la seva acceptació pública i ha començat a ser tractat com una forma de teràpia legítima i segura, fins i tot pels membres de la comunitat mèdica.
La hipnoterapia ha demostrat ser summament reeixida per ajudar a les persones que havien de bregar amb diferents problemes emocionals i personals. Posant en pràctica les tècniques de la autohipnosis, moltes dones han estat capaces de portar l'experiència del part sense sofrir cap classe de dolor i sense la necessitat d'utilitzar medicació o drogues per mitigar el mateix.

La hipnosis a més ha demostrat ser molt eficient en els casos en els quals s'havia de canviar la posició en la qual es trobava el bebè, ja que el mateix/a estava de natges o en una posició incorrecta.
Què és la Hipnosis?
En poques paraules, la hipnosis és un estat profund de relaxació. Però no és un estat de inconsciencia. De fet, vostè segurament haurà estat hipnotitzada en el passat sense si més no haver-se adonat d'això. Si alguna vegada s'hagués sentit profundament atreta i hagués estat summament concentrada en la lectura d'un llibre, i per aquesta raó ni tan sols s'hi hagués percatado que algú li estava parlant; segurament hauria estat sota els efectes de la hipnosis.
La hipnosis li permetrà abstreure's de la realitat, desconnectar la part conscient del seu cervell i endinsar-se en el seu subconscient per alguns minuts o potser per hores. El subconscient és l'àrea del seu cervell encarregada de prendre una infinitat de decisions sense que vostè s'adoni d'això. Com a conseqüència, la hipnosis li permetrà adquirir un major control sobre la seva vida, ja que vostè estarà tractant directament amb la seva ment subconscient. Dit d'una altra manera, vostè estarà reprogramant la seva ment perquè la mateixa actuï de la manera més beneficiosa.
Què és la Hipnoterapia?
La hipnoterapia empra la hipnosis per ajudar a les persones a bregar amb una gran varietat de problemes i temes particulars. La mateixa ha estat utilitzada per tractar temes realment molt variats, com per exemple: problemes de baixa autoestima i falta de confiança, dificultats per abandonar el cigarret o revertir el sobrepès, així com també per guarir la enuresis. La hipnosis fins i tot ha estat utilitzada com una alternativa per evitar l'ús d'anestèsia en els casos de persones que havien de ser operades.
Mitjançant l'assistència d'una guia o d'un instructor, la hipnoterapia l'ajudarà a relaxar-se i a ingressar al seu subconscient. No obstant això, totes les classes de hipnosis són considerades com a processos de autohipnosis. El més important que hauria de tenir en ment seria que encara si vostè comptés amb l'ajuda d'un guia que li estigués donant una sèrie d'instruccions, vostè seria l'única persona que estaria fent tot el treball.
Tem acabar clacant com un pollastre?. Contràriament al que la majoria de les persones creuen, vostè no podria fer res en contra dels seus valors quan estigués hipnotitzada. En realitat, vostè tindrà absolut control sobre les seves accions i sobre el que dirà mentre estigui sota els efectes de la hipnosis. Tampoc existirà alguna raó en particular per la qual no podrà recordar el que ha dit o fet tret que la seva ment hagi decidit oblidar el que hagués succeït mentre va estar hipnotitzada. A pesar que la seva ment subconscient sempre estarà conscient del que hagi succeït, la seva ment conscient podria oblidar-ho.
La Hipnoterapia Aplicada al Treball de Part
Cada vegada són més les dones embarassades que decideixen utilitzar la hipnosis com un recurs per bregar amb el dolor propi del part en lloc d'utilitzar les medicacions convencionals. Per mitjà de les classes de hipnoterapia, vostè aprendrà tècniques de autohipnosis que l'ajudaran a manejar i a suportar el dolor de la millor manera possible. La hipnosis li permetrà autoanestesiarse sense necessitat d'utilitzar alguna classe de calmant o de medicació especialment formulada per a aquesta fi, la qual cosa serà molt més segur i saludable tant per a vostè com para el seu bebè. A més, vostè tindrà control absolut sobre el maneig del dolor.
Com Pot Eliminar-se el Dolor?
La major part de les dones que estan esperant un bebè se senten aterrorizadas imaginant el dolor que hauran de patir quan arribi el moment del part. La hipnoterapia l'ajudarà a eliminar totes les seves preconcepciones negatives relacionades amb el dolor. El dolor és, en general, produït per una combinació de temor i tensió. Quan ens sentim atemorits per alguna cosa, vam reaccionar tractant de protegir-nos i ens contracturamos. Aquesta tensió muscular provocarà que els músculs del nostre úter es contreguin i a causa d'això sentirem un dolor agut. I a major dolor, major serà la nostra tensió. Per això, la hipnoterapia és molt útil, ja que els ensenya a les dones a relaxar-se. Com a conseqüència d'això, els seus cossos se senten més a gust i es preparen per al treball del part més ràpidament. La hipnoterapia aplicada al treball de part aconsegueix en la majoria dels casos, que els parts siguin més ràpids si els hi comparés amb els convencionals, a més de ser menys agotadores i freturosos de dolor!. Les dones que han utilitzat aquesta tècnica han afirmat que van sentir menys dolor o que ni tan sols van sentir dolor algun – només una sensació de contracció i de pressió.
Existeixen diverses classes de hipnosis que s'encarregaran d'ensenyar-li als futurs pares que el part no és alguna cosa que haurien de témer. Els mateixos finalment acabaran perdent les seves pors i rebutjant els seus pensaments i preconcepciones negatives relacionats al dolor propi del part. En lloc d'aquests pensaments negatius sorgiran sensacions i pensaments positius que consideraran al part com un esdeveniment meravellós i com un procés natural que el cos de les dones pot sobrellevar amb naturalitat i tranquil·litat.
El Poder de la Ment Sobre la Matèria
A pesar que pot semblar fàcil el fet de donar a llum si vostè estigués autohipnotizada, és summament important aprendre les tècniques de hipnosis apropiades a fi que les mateixes donin els resultats esperats. Els pares han de ser realistes quant a les seves expectatives relacionades a la hipnoterapia. Per això hauria de prendre consciència que li portarà temps i treball el fet de autohipnotizarse adequadament.
El tipus de classe dedicada a la hipnosis que vostè prengui podrà influenciar en gran mesurada els resultats que obtindrà i la taxa d'èxit de la seva teràpia. Concórrer a classes de hipnosis específicament desenvolupades per ser aplicades al treball de part és diferent a aprendre les tècniques de autohipnosis per mitjà d'un hipnoterapista particular. Les classes grupales de hipnoterapia per al part estaran adaptades específicament al seu estat, i les mateixes li ensenyaran els diferents mètodes que l'ajudaran a bregar i a manejar el dolor del part, podent al seu torn, aconseguir que vostè participi més activament d'aquesta experiència.
Triant un Hipnoterapista
El primer que hauria de fer és assegurar-se de trobar a algú amb la suficient experiència com per tractar temes relacionats amb el part i l'enllumenament. Un hipnoterapista normal podria haver adquirit experiència relacionada a diferents habilitats per bregar amb el dolor en general, però al seu torn podria no tenir experiència com per ensenyar-li a les dones embarassades diferents mètodes que les ajudarien a manejar el dolor propi del part. Existeixen dones que han rebut capacitació i entrenament tant per ensenyar tècniques de hipnoterapia com per impartir classes de part.
És per això que és veritablement important investigar totes les opcions disponibles abans de prendre una decisió final. Si fos possible, el més recomanable seria que pogués entrevistar-se amb diversos hipnoterapistas o amb instructors abans de prendre qualsevol classe de decisió. Un bon hipnoterapista tindrà almenys quatre sessions amb vostè, encara que l'ideal serien sis o set sessions. L'última sessió segurament es duria a terme una setmana abans de la seva data estimativa de part. Vostè a més hauria de rebre una sèrie de cintes gravades, videos o CDs dedicats a la autohipnosis que podria utilitzar en la comoditat de la seva llar i que li permetrien continuar practicant aquestes tècniques.
Assistint a Classes de Hipnoterapia
Si hi hagués classes de hipnoterapia disponibles a l'àrea en la qual resideix, hauria de buscar una que li oferís almenys 15 hores d'instrucció. Cal tornar a recordar-li que, a més hauria de rebre diverses cintes gravades, videos o CDs que podria utilitzar en la seva llar per practicar i millorar la seva tècnica. Abans d'anotar-se en qualsevol classe hauria d'esbrinar els anys i la classe d'experiència que l'instructor té relacionada a la hipnoterapia aplicada al part. Òbviament, com més experimentat sigui el seu instructor, més confiada vostè se sentirà respecte de la seva classes.
Tant vostè com la seva parella podran assistir junts a classes i d'aquesta manera aprendran al mateix temps les diferents tècniques de hipnosis. Les classes podran prendre's en grup o en forma privada. L'ideal és que concorri de quatre a set sessions com a mínim per poder estar adequadament preparada, incloent l'última i important consulta que hauria de realitzar una setmana abans de la seva data de part. Si no hi hagués classes disponibles prop de l'àrea on vostè resideix, igualment podria prendre un curs casolà de hipnosis.
Capacitant-se i Guanyant Confiança per si Mateixa
El fet de donar a llum al seu bebè serà un dels moments més increïbles i màgics de la seva vida. És per això que si vostè se sentís calmada i confiada durant el seu treball de part, ho gaudiria plenament i recordaria aquest inoblidable moment com una de les experiències més felices de tota la seva existència. De fet, la hipnoterapia a més li brindarà una sensació de pau i tranquil·litat que podrà sentir durant tot el seu embaràs. I una vegada que vostè domini els secrets de la autohipnosis, podrà continuar utilitzant aquesta tècnica per sobrellevar amb serenitat diversos moments difícils i estresantes que podrien sorgir en la seva vida.

No hay comentarios:

Publicar un comentario