domingo, 5 de febrero de 2012

IOGA PRENATAL EMBARASSADES BARCELONA

IOGA PRENATAL EMBARASSADES BARCELONA

El veritable treball de la mare durant la gestació.
Els pares poden influir favorablement sobre el seu futur fill. Durant els nou mesos de la gestació, la mare no solament treballa en la formació del cos físic del nen.
I com treballa ella? Vigilant els seus pensaments, els seus sentiments, la vida que porta.
La majoria de les mares desconeixen la influència dels seus estats interns sobre el nen que esperen.
Quan el nen neix, ja és massa tarda, ja està determinat! Cap pedagog, cap professor pot transformar un nen quan els elements que ha rebut en el si de la seva mare són d'una qualitat inferior.
Un instructor, un professor només poden influir per a la instrucció del nen però no poden canviar la seva naturalesa profunda.
És molt important que la mare tingui bons pensaments! Gràcies a aquests pensaments, el germen que creix en ella absorbirà cada dia aquestes matèries pures i precioses.

Durant tot el temps de la gestació, la mare ha de preservar al seu fill. Conscientment, i amb el pensament, ha de crear al seu al voltant una atmosfera de puresa i de llum.
El nen no posseeix gens per si mateix, rep tots els materials de la seva mare. Per això ha de ser molt conscient quan els hi dóna, per d'aquesta manera transmetre-li, a través dels seus pensaments i sentiments, les partícules més lluminoses, les més pures.
Gràcies a l'Ensenyament us tornareu més conscients, més atents a tots els corrents que us influeixen, a totes les presències que us envolten.
Idealment durant l'embaràs les dones haurien de passar tot aquest temps, envoltades de bellesa, de poesia, llegint, passejant i escoltant música. Assistirien també a conferències on se'ls ensenyaria com viure durant la gestació: el que han de menjar, però sobretot, com treballar amb els seus pensaments i els seus sentiments sobre el nen que va a néixer.
La humanitat pot millorar, però a condició de començar pel principi: la mare en el període de gestació.
El ioga crida per primera vegada a moltes dones durant l'embaràs i moltes altres, a les quals ja els va cridar temps enrere, volen seguir practicant-ho mentre el bebè està en ventre. També quan el bebè ja ha nascut. Fins i tot quan els fills ja deixen de ser bebès, volen seguir compartint el ioga amb ells.
Això ens sembla una raó suficient per oferir-vos ioga durant l'embaràs, amb bebès, en família i per a nens.
Però és que a més, sabem que molts bebès volen que el ioga formi part de la seva vida.
I l'experiència ens diu que el ioga acompanya embarassos i criances felices, conscients i plaents:
la base per a un desenvolupament ple i harmònic.
En ioga prenatal Barcelona col·laborem perquè tinguis prop de tu un lloc on puguis gaudir del ioga durant la gestació i la criança acompanyada de professionals especialitzats.
I si vols aprofundir en aquest tema, a Barcelona, t'oferim una formació d'especialització a la nostra escola.

No hay comentarios:

Publicar un comentario