domingo, 5 de febrero de 2012

IOGA TERÀPIA EMBARASSADES BARCELONA

IOGA TERÀPIA EMBARASSADES BARCELONA

Diversos països tenen les seves pròpies tècniques de relaxació per a dones embarassades.
La hipnosis és un dels mètodes, que permet que la ment subconscient escolti mentre que la ment conscient té repòs i relaxació.
Reiki, (es pronuncia Ray-Key), és un antic art de sanación tibetana redescobert a Japó pel Dr. Usui Mikau, el Reiki és una paraula japonesa que descriu "Energia Vital Universal". Aquest mètode consisteix en la curació pránica.
La Meditació Transcendental (T) redueix la taxa metabòlica, disminueix l'estrès, i també disminueix la concentració de diversos compostos bioquímics en la sang que s'associen amb l'estrès, com a cortisol. MT produeix un estat de descans únic, fins i tot al somni profund o simplement relaxar-se.
L'acupuntura és un altre mètode antic, que consisteix a inserir agulles primes com un cabell d'acer quirúrgic en punts específics del cos, que es coneixen per llevar el malestar i el dolor i per tant relaxar el cos i la ment.
Alguns exercicis recomanats pel Col·legi Americà de Obstetras i Ginecòlegs (ACOG) ajuda en la relaxació de la dona embarassada.
Encara hi ha molta aprehensió i por en les ments dels metges i obstetras, molt més que les dones embarassades sobre si els exercicis de ioga poden produir efectes adversos, ja que hi ha molts conceptes erronis sobre el ioga. Haig de deixar molt clar aquí, que les asanas són una part molt petita de les pràctiques integrades. És per calmar la ment i calmar els seus temors i l'ansietat sobre el seu embaràs i el part que el ioga emfatitza. També hi ha inhibicions culturals i socials en ells, que necessiten assessorament, persuasió i motivació.
Upavista Konasana (Se senti amb les cames obertes)
Assegut en el sòl amb les cames separades alhora còmode i beneficiós durant l'embaràs. La pelvis està ben assentada, fomenta una sensació d'obertura. La mobilitat de les articulacions del maluc augmenta mentre que els músculs de la cara interna de la cuixa i la part posterior de les cames s'allarguen i l'alliberen. Aquesta postura estabilitza la pelvis i per tant augmenta l'alliberament de la tensió al llarg de la columna vertebral i en el coll i les espatlles.
La pràctica regular d'aquesta posició augmentarà la seva confiança a ser capaç d'obrir el seu cos per donar a llum i millorar el seu coneixement de la forma en què la seva pelvis s'està ampliant i afluixant per fer espai per al seu bebè. Vostè pot asseure's així tantes vegades com vulguis o utilitzar aquesta posició per a la seva pràctica de la respiració.
Comenci en la posició bàsica d'estar amb la seva esquena baixa recolzada en una paret. Estén les teves cames separades tant com sigui possible, sense excedir el seu límit natural. L'important no és quant pot obrir les cames, sinó més aviat quines còmode se sent. Enfocament la seva consciència en la respiració i la forma del seu cos en contacte amb el sòl.
Una noia de 25 va arribar a l'Hospital de maternitat severament deprimida i desesperada. Ella tenia un historial obstétrico molt dolenta, després d'haver tingut quatre avortaments inexplicados, tots en l'1er trimestre. Totes les investigacions que es van realitzar en ella van anar totalment normals.
La història va demostrar que era l'estrès dels seus sogres que estaven enutjats amb ella per no ser capaç de donar-los un nét. Ella estava gairebé a punt de suïcidar-se.
Va ser de metge en metge amb l'esperança d'obtenir una resposta va rebre tractament simptomàtic i va concebre una altra vegada. Se li va dir repòs absolut en llit. Estava molt ansiosa i dubtava a fer qualsevol tipus d'exercici. A poc a poc va ser capaç de fer exercicis de relaxació i algunes Pranayama, tècniques de relaxació profunda i meditació Omkara. La pràctica en grup la va fer sentir més segura. Va aprendre a entendre les seves emocions.
A poc a poc va aprendre moltes de les asanas i assistia amb regularitat a les classes de ioga. El seu marit la va ajudar en tots els sentits. Ella tenia regularment ecografias i avaluació clínica.
Tenia un lleu retard de creixement intrauterino, però va anar un part normal i el bebè va pesar 2,25 kg. Tota la família es va alegrar molt i estaven molt agraïts amb el obstetra i professor de Ioga.

No hay comentarios:

Publicar un comentario